Onze Specialisaties

"Meer dan alleen voegen"

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden bestaan bij nieuwbouw uit het aanbrengen van voegwerk. Bij renovatie verwijderen we eerst de oude voegen, reinigenen wij (meestal) de gevel en vervolgens worden de nieuwe voegen aangebracht. Onze werkzaamheden als voegers blijven altijd zichtbaar, daarom streven wij naar naar de hoogste kwaliteit en de mooiste details.

Er zijn veel verschillende soorten voegen mogelijk zoals een doorgestreken voeg, kam borstel voeg, snijvoeg, knipvoeg, terugliggende voeg en de regenvoeg. Deze verschillende soorten voegwerk kunen in diverse kleuren aangebracht worden, voor voorbeelden van kleuren kunt u kijken naar onze projecten. Wat veel mensen niet weten is dat de voeg ook een functie heeft in de gevel. Door een goede voeg zuigt de voeg het water in de gevel op. Hierdoor is de kans veel minder groot dat er water naar binnen trekt. Wanneer een voeg oud is en versleten is de kans hierop vele malen groter.

Lees meer over
Gevelreiniging

Gevelreiniging

Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag of vervuiling van de gevel van uw woning. Dit kan worden gedaan door middel van drie verschillende methoden, afhankelijk van de schade aan uw gevel.

Lees Meer

Lees meer over
Pneumatisch Verwijderen van Voegwerk

Verwijderen Voegwerk

Het verwijderen van de bestaande voegen gebeurt middels een pneumatische hakhamer, op deze manier wordt beschadiging voorkomen aan de stenen van de gevel.

Lees Meer

Lees meer over
het aanbrengen van Voegwerk

Aanbrengen Voegwerk

Het voegen van de gevel is het mooiste gedeelte van de renovatie. Tijdens het voegen ziet u het pand zichtbaar mooier worden tot het uiteindelijk zijn oorspronkelijke schoonheid weer terug heeft.

Lees Meer

Lees meer over
het herstellen van scheuren

Scheurherstel

Als er een scheur ontstaat in een gemetselde muur, neemt de spanning in het metselwerk af en verliest uw muur of gevel zijn kracht. Wij kunnen deze scheuren herstellen!

Lees Meer

Lees meer over het vervangen en aanbrengen van spauwankers

Spauwankers

Spouwmuurverankering zorgt ervoor dat de binnenmuur en de buitenmuur van een pand goed verankerd zij. Wind en regen tasten bestaande spouwankers aan. Lees snel verder voor meer informatie!

Lees Meer

Lees meer over de verwijdering van graffiti

Graffiti verwijdering

Om graffiti te verwijderen zijn er verschillende methodes ontwikkeld. Het hangt namelijk af van welk soort graffiti er is gebruikt en de ondergrond waarop gespoten is. Lees snel verder voor meer informatie!

Lees Meer

Lees meer over monumentale panden

Monumentale Panden

Een monument is een overblijfsel met cultuurhistorische of wetenschappelijke waarde. Het zijn overblijfselen van kunst, cultuur, architectuur & industrie. Kijk snel verder en lees meer over monumentale panden.

Lees meer

Lees meer over nieuwbouw, renovatie & restauratie

Nieuwbouw, Renovatie & Restauratie

Nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie zijn belangrijke activiteiten binnen onze organisatie, die onderdeel uitmaken van het complete onderhoudsplan voor het behoud van uw onroerend goed...

Lees Meer