Onze Specialisaties

"Meer dan alleen voegen"Nieuwbouw, Renovatie & Restauratie


Nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie zijn belangrijke activiteiten binnen onze organisatie, die onderdeel uitmaken van het complete onderhoudsplan voor het behoud van uw onroerend goed. Bij alle drie de activiteiten komen voor een groot deel dezelfde werkzaamheden voor. Toch zijn er wel degelijk verschillen. Juist daarom is het verstandig om al in een vroeg stadium uw plannen met ons te bespreken zodat wij u kunnen helpen. Wij beschikken over ervaren, enthousiaste medewerkers en modern materieel om uw plannen efficiënt en optimaal te realiseren. Door onze flexibele organisatie zijn we in staat om zowel groot- als kleinschalige projecten aan te pakken.

Wij komen graag bij u langs zodat we uw pand kunnen bekijken en het beste advies kunnen geven.

Nieuwbouw
Voor nieuwbouw kunnen wij u helpen met u plannen, budgettering en realisatie dus eigenlijk van begin tot eind begeleiden. Bij ons staan dan ook de klant specifieke wensen voorop! Daarom is onderlinge vertrouwen van groot belang op deze manier kunnen wij bouwen wat u als klant voor ogen hebt, waarbij prijs en kwaliteit voorop staan. Door onze korte interne lijnen zijn wij instaat om veranderingen tijdens de bouw ook soepel over te nemen waardoor het eindresultaat ook aan uw verwachtingen voldoet.

Verbouw & Renoveren
Bij verbouwen is het erg belangrijk om de overlast tot het minimale te beperken, waarbij een schone opgeruimde bouwplaats vanzelfsprekend is. Een ander belangrijk punt is gemaakte afspraken nakomen alleen op deze manier kun je het voor beide partijen naar tevredenheid afronden. Door onze jarenlange ervaring, enthousiast personeel uitgerust met moderne gereedschappen zijn wij in staat terplekke te repareren en vervangen van materiaal indien dit nodig is. Wij komen daarom ook graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Restauratie
Ook restauratie is voor ons geen vreemde, mede door onze eigen moderne werkplaats en vakbekwaam enthousiast personeel kunnen wij ook monumentale onderdelen herstellen of zelfs vernieuwen of het dan gaat om hout of metselwerk het behoort allebei tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!